Grävmaskin för entreprenadarbeten

Om Micke Grävare AB

Företaget ombildades 2011 till Micke Grävare AB. Företaget startades i april 2004 av mig, Mikael Åkesson. Jag drev verksamheten själv som enskild firma utan anställda. Jag fick mitt förarbevis på gymnasiet 1990 och har sedan dess kört grävmaskin.

Micke Grävare AB har genomgått de utbildningar som vägverket kräver: Arbete på väg och Hjälp på väg. Jag har körkortsbehörighet C-E och förarbevis på grävmaskin, hjullastare, traktorgrävare, väghyvel, kompaktlastare och truck. Företaget har en anställd anläggare.

Miljögodkända fordon

Företaget har en minigrävare på 5,7 ton och en hjulgrävare på 17 ton. Våra grävmaskiner uppfyller de miljökrav som ställs idag: miljömotor steg 3B samt hydraulolja som är miljögodkänd.

Kundkretsen Micke Grävare AB har består av allt från privatpersoner till stora byggföretag som NCC, Skanska, och Swevia.

Vi har timpris men kan även räkna ut fast pris. Ring eller skicka e-post för mer information.